Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lovam

2010.11.06

Neve:Vadóc

Neme:mén

Fajta:hannoveri

Színe:fekete,lámpával a fején,harisnyákkal a lábain

Marmagassága:160 cm

Képe:hamarosan

Imádja:kaját,velem való lovaglást,és persze engem!

Utálja:az egyik osztálytársamat


Naplója(ide mindig kiírom a velünk történteket:)           :

 

2010.11.06.

Ma terepre mentem Vadóccal.Az úton találkoztam egy lánnyal a régi lovasiskolámból(már nem járok sehovaXD).A kutyáját sétáltatta.Megkérdezte,hogy felülhet a lovamra.Erre igent mondtam.Addig én fogtam a kutyája pórázát.Úgy képzeld el,hogy valami harci kutya volt....És akkor kirántotta a kezemből a pórázt.....Elszaladt....Nagyon megijedtem,a lány(Rami)úgy szállt le Vadócról,hogy közben ment.Rohant haza.De jó hír!Pár órája hívott Rami,hogy a kutyája hazaszaladt,otthon várta!!!Jaj de jóó!Vadóc látta hogy megnyugodtam,boldogabb is lett.Játszottam vele:)Átjár hozzánk egy macska(nem igazán rajongok értük),ő szokott Vadóc körül ólálkodniXD.Na és felültem a pacimra.Mentem vele pár kört.A macska jött utánunk,pár centire volt tőlünk:)És akkor Vadóc hirtelen lefékezettXD A macska meg nekiment a lónakXD

 

2010.11.08

Tegnap nagyon jó napom volt!!!Ott voltam Pesten a Lady Gaga koncerten!!Jaj de jó volt!!!XD  Amúgy ma teljesen átlagos nap volt.A hétvégén lesz időm lovagolni.De Vadócnak is van élete,és mindenkivel mindig történik valami,szóval vele isXDXD  Reggel elbúcsúztam tőle egy Puszival Pár perce adtam neki egy répát,vizet.Most is néz a kiskutya-szemeivel,és várja hogy ráüljek:)Igen Vadóc,megnyugtatlak,talán tanulás után lovagolunk kicsit;)

Továbbra is jó napot nektek,Peace&Love

 

Sziasztok!

Újra írok! :))

Ma inkább a tegnapi sikerünket írom le. Felnyergeltem Vadócot,és kimentem vele a díjugrató pályára,ami a lovardában van,ahova járok a pacimmal:)  El is indultunk,hogy átugorjuk az első akadályt,de amikor odaértünk hozzá,annyira megijedtem,hogy megállítottam a lovat. Eddig mindig 50cm-es akadályokat ugrottunk,de ez 175 cm-es volt. És akkor a ló elkezdett rohanni,mintha meg akarta volna csinálni. Akkor már kevésbé féltem,bíztam a lovamban,és HOPP! Átugrottuk! Nagyon boldog lettem,megdicsértem Vadócot.

Mára ennyi:)

 2011.09.26.

Sziasztok!!!:D

Ma eléggé fáradt vagyok,este nagyon későn aludtam el....Amikor hazajöttem a suliból,Vadóc már nagyon várt.Érzi,hogy valami bajom van.Félek,hogy a szüleim el akarják adni Gyorsan lecsutakoltam,és felültem rá.Nem érdekelt a lecke.Csak az,hogy a pacimmal lehessek,akiről nem tudom hogy mikor veszítem el. Vágtáztunk sokat.Háát...Mára ennyi,sziasztok!

 
 

 

Profilkép


Képgaléria


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Október / 2018 >>

Statisztika

Online: 1
Összes: 46753
Hónap: 400
Nap: 13